Afbeelding

‘Hallo huid, hoe gaat het met je?’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De deuren van Laserkliniek Zwolle staan op zaterdag 6 oktober wagenwijd open. Iedereen kan tussen 10.00 en 15.00 uur zonder afspraak binnenlopen om een kijkje achter de schermen te nemen van deze landelijk bekende huidkliniek én om kennis te maken met het ervaren team van specialisten.

De open dag valt samen met de start van de jaarlijkse week van de huidtherapie die dit jaar als thema ‘Trots op ons vak’ heeft. Volgens mede-eigenaresse Anouk te Molder een thema dat hen op het lijf is geschreven. “We oefenen een medisch beroep uit, waarbij het onze zorg is mensen met een huidprobleem hulp te bieden. Vaak denken mensen dat we ons vooral richten op de cosmetische kant, maar dat is slechts een klein onderdeel binnen ons boeiende vakgebied.” Tijdens de open dag laten de vijf huidtherapeuten en de medisch pedicure van Laserkliniek Zwolle zien wat ze kunnen en wat ze voor jong en oud kunnen betekenen. “Zo is er voor iedere bezoeker een gratis huidanalyse die laat zien hoe het met je huid gaat”, vertelt Anouk. “Aan de hand hiervan geven we een vrijblijvend advies over een eventueel behandelplan en verzorgingsproducten. Daarnaast zijn er laserbehandelingen waarbij men een kijkje kan nemen. Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? En of het pijn doet? Dat kan men ter plekke vragen. Een kijkje achter de schermen, live demonstraties, een gratis consult en huidanalyse én als afsluiter een leuke goody bag mee naar huis. Schroom niet en wees vooral heel erg welkom op zaterdag 6 oktober.”

Laserkliniek Zwolle

Wilhelminasingel 9

8011 SJ Zwolle

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden