Speciale nachtopening FIFA 19 bij MediaMarkt Zwolle

Algemeen

Zwolle - MediaMarkt Zwolle pakt de lancering van FIFA 2019 groots aan. Op de nacht van 27 op 28 september opent MediaMarkt Zwolle om twaalf uur haar deuren voor de nachtverkoop van wat nu al één van de meest gewilde games van het jaar wordt genoemd.

Speciaal voor alle fanatieke gamers die niet zo lang kunnen wachten, is er de mogelijkheid om donderdagavond vanaf 20:00 FIFA 19 te komen spelen in de winkel. Maar er is meer. Zo zijn Tony Kok en Stefan Vellinga, de eSporters van PEC, vanaf het begin van de avond aanwezig en ook komen er voetballers van de club uit de eredivisie. Verder is er een professionele snelheidsmeter om je balsnelheid op te meten, vallen er FUT-cards te winnen en zijn er give-aways en meer!

Eén van de grootste game releases van 2018
Het personeel kijkt ook al uit naar het launch event: ,,Dit is één van de grootste releases van het jaar. We vinden het daarom niet meer dan logisch om voor deze game een mooi event en nachtelijke opening te organiseren. Gamers over de hele wereld kijken al lang uit naar de lancering,” aldus Marc Steur (Chief Customer Officer MediaMarkt Zwolle).

Fifa19 wordt wereldwijd uitgebracht op 28 september 2018 op de Xbox One, Nintendo Switch, PC en PlayStation®4

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden