Afbeelding
Henk Gaasbeek

Benefietconcert voor Nazorgcentrum IntermeZZo

Algemeen

ZWOLLE - Kamerkoor Collegium Musicum Salland geef zondag 7 oktober een benefietconcert voor Nazorgcentrum IntermeZZo in het Auditorium van Isala. Het concert is geschikt voor alle leeftijden en vrij toegankelijk.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten en biedt ondersteuning door voorlichting, cursussen en activiteiten ter ontspanning. IntermeZZo is als zelfstandige stichting aangewezen op giften en sponsoring. Het concert van het kamerkoor wil daaraan bijdragen. Omdat het Nazorgcentrum nauw verbonden is met Isala Oncologisch centrum, stelt Isala het Auditorium beschikbaar als concertzaal.

Primeur

Er wordt een muzikale reis door de tijd gemaakt, waarbij ook hedendaagse liederen aan bod komen. Het onlangs opgerichte Girls Choir uit Ommen, bestaande uit meisjes in de leeftijd van 10 tot 14 jaar zal tijdens dit concert haar eerste optreden verzorgen. Medewerking komt van fluitiste Mirjam Altena. Het geheel staat onder leiding van dirigent Henk Ophoff.

Het concert begint om 15.00 uur. Na afloop wordt een gift ten bate van IntermeZZo op prijs gesteld. Aanmelden is gewenst en kan op werkdagen via (06) 5376 71 45.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden