Afbeelding

Eerenstein houdt interieurdag met stylistes

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eerenstein Verf & Wand houdt op zaterdag 6 oktober een interieurdag. Wie een bezoek brengt aan de verfspecialist aan de Vechtstraat 68 kan daar met een van de twee aanwezige interieursylistes in gesprek en advies krijgen over het eigen interieur.

Ideaal voor wie een metamorfose van zijn of haar huis wil of overweegt. Uiteraard kunnen de stylistes alleen een advies geven als ze een goed beeld hebben van de thuissituatie. Het is dus belangrijk om goed foto-, beeld-, of tekenmateriaal mee te nemen en belangrijke afmetingen in het huis op papier te hebben.

Het is de tweede keer dat Eerenstein Verf & Wand een interieurdag houdt. Ondernemer Daniel Eerenstein: “We zijn in ons dagelijks werk veel bezig met technieken en feiten. ‘Wat is voor de klant in zijn geval de beste verf of welk soort behang kan hij het beste gebruiken?’ Uiteraard kunnen wij ook adviseren als het gaat om het interieur, maar we vinden het leuk om daarvoor eens speciaal twee stylistes uit te nodigen. Het zijn dezelfde stylistes als vorig jaar toen we het voor de eerste keer deden. De klanten wisten dat erg te waarderen.”

De interieurdag op 6 oktober is van 10.00 tot 15.00 uur in het pand aan de Vechtstraat 68. Het advies is vrijblijvend, al kan je natuurlijk altijd een vervolgafspraak maken als je wilt dat een van de stylistes jouw woning met een uitgebreid plan omtovert tot een plek met nog meer woongenot. Eerenstein Verf & Wand begint deze maand ook met de uitbreiding van het pand. Aan de achterkant komt er 125 vierkante meter extra ruimte bij.

Eerenstein Verf & Wand
Vechstraat 68
8021 AZ Zwolle
(038) 453 53 01
www.eerenstein.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden