Afbeelding

Kom naar de OPEN-DAG van Nordic Health op zaterdag 13 oktober

Partnerbijdrages

Bij rug- en nekklachten wil iemand maar één ding: snelle en goede hulp. En niet van het kastje naar de muur gestuurd worden. Bij revalidatiecentrum Nordic Health kunt u snel terecht en u vindt er alle zorg die u nodig heeft. Van revalidatiearts tot fysiotherapeut en psycholoog. Revalidatiearts Rob Zondervan vertelt over de Nordic Health aanpak: “Door de korte lijnen kunnen we mensen veel beter helpen.”

Rug- en nekpijn is er in alle soorten en maten: licht, hevig, tijdelijk, langdurig, en alles daartussenin. Voor alle langdurige rug- en nekklachten kunt u terecht bij het revalidatiecentrum van Nordic Health in Zwolle. Volgens revalidatiearts Rob Zondervan is het bijzondere van dit centrum dat er zorg op maat wordt geleverd. Wat wil dat zeggen? “Dat alle zorg voor mensen met rug- en nekpijn nu onder één dak plaatsvindt. Daarnaast wordt deze zorg goed gecoördineerd en individueel op de patiënt en zijn klachten afgestemd.” De grote voordelen van deze aanpak: patiënten worden snel en effectief geholpen. Bij Nordic Health kunt u doorgaans binnen een week terecht en verloopt, op verwijzing van de huisarts, de vergoeding uit de basisverzekering.

Heeft u vragen over uw klachten? Dan kunt u op zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 15.00 bij Nordic Health terecht voor informatie en advies. U vindt Nordic Health aan de Dokter van Deenweg 40.