Zoutkamer van Floatcenter Zwolle werkt positief op de huid en luchtwegen
Zoutkamer van Floatcenter Zwolle werkt positief op de huid en luchtwegen brugmedia.nl

Zoutkamer van Floatcenter Zwolle werkt positief op de huid en luchtwegen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eeuwen geleden werd er vastgesteld dat de mijnwerkers in de zoutmijnen nauwelijks ziek waren, ondanks de zware arbeid die ze verrichtten. Na langdurig onderzoek werd vastgesteld dat het klimaat in de zoutmijnen een positieve uitwerking had op de gezondheid en dan met name positief voor de huid en de luchtwegen.

Als alternatief zijn hiervoor de kunstmatige zoutkamers ontstaan. De zout-/halo (long/huid) therapie komt oorspronkelijk uit Oost Europa. Doel van de behandeling is de gezondheid te bevorderen - door bacteriën te vernietigen - en rust te geven aan het lichaam en geest. Zouttherapie maakt gebruik van een techniek die de sfeer van zoutgrotten en zoutmijnen nabootst met een gecontroleerd therapeutisch microklimaat. In de zoutkamer van Zoutkamer Zwolle ademt men geïoniseerde lucht en een natuurlijke droge zoutoplossing in die onmiddellijk wordt vervoerd tot in de kleinste luchtwegen en naar andere delen van de luchtwegen. Eenmaal daar lost het zout op en trekt het kleine onzuiverheden aan die men later ophoest of die het lichaam via de bloedbaan verlaten. In de zoutkamer wordt een uur lang medicinaal aerosol zout verneveld.

Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert en het zout heeft een antibacteriële werking. Het is een honderd procent natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen. Dit is effectief bij problemen aan luchtwegen en huid zoals onder meer acné, allergieën, astma, bronchitis, chronische keel-, neus- en oorklachten en COPD.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op via (038) 337 55 89 of kijk op www.floatcenterzwolle.nl. Ter kennismaking kan men een maand onbeperkt gebruik maken van de zoutkamer voor 65 euro.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59