Algemene ledenvergadering Hattemer Oranje Vereniging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hattem: Op 18 oktober 2018 staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Hattemer Oranje Vereniging op het programma. Dit jaar is er een nieuwe locatie, namelijk het Molenhuis aan de Molenbelt 7 in Hattem. Aanvang is 20.00 uur en uiteraard zijn alle leden meer dan welkom.

Vanaf 19.45 uur is de inloop en staat de koffie/thee klaar.

Op de agenda staan o.a. de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. De kascommissie zal aan het woord komen over de financiën, daarnaast zullen de statuten en het huishoudelijk reglement worden besproken en de wijzigingen in de samenstelling van het bestuur.

Het voorlopige programma voor de festiviteiten in 2019 zal ook uitgebreid worden besproken. Enkele belangrijke data die het bestuur nu al wil vrijgeven zijn 31 januari 2019 voor een mooie Culturele Avond in de Grote of Andreaskerk, optocht en tentfeest op 26 april 2019 en op Koningsdag, 27 april 2019, festiviteiten in de binnenstad en ook een avondtentfeest.

Heeft u zelf een vraag of een opmerking dan zal er die avond alle gelegenheid zijn om dit voor te leggen aan het bestuur.

Zoals iedere vereniging is ook de Oranjevereniging altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor een mooi Oranjefeest in Hattem. Van verkeersregelaar tot bestuurslid, voor iedereen is plek! Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren, stuur een mail naar info@hattemeroranjevereniging.nl.

Leden, waarvan het mailadres bij de vereniging bekend is, hebben inmiddels een nieuwsbrief van de H.O.V. ontvangen. Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, kijk op onze website www.hattemeroranjevereniging.nl en geef via de pagina ‘aanmelden of wijzigen’ uw e-mailadres door.

Afbeelding
Auto knalt na aanrijding tegen twee bomen: Vrouw gewond Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Vallende tak door storm valt op rijdende auto: Bestuurder met de schrik vrij Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Celstraf geëist tegen Zwollenaar die jaren kinderporno verzamelde Algemeen 22 uur geleden