Afbeelding

WVF steunt Jeugdfonds Sport Zwolle

Sport

ZWOLLE - Het Jeugdfonds Sport Zwolle betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Om de zichtbaarheid en bekendheid van het Jeugdfonds Sport Zwolle te vergroten, ondersteunt WVF de stichting door middel van het plaatsen van een sponsorbord.

“We vinden het belangrijk dat alle kinderen de mogelijkheid krijgen om te sporten”, vertelt Martijn Hendriksen van voetbalvereniging WVF uit Westenholte (rechts op de foto). De vereniging geeft het Jeugdfonds Sport Zwolle extra aandacht door het kosteloos plaatsen van dit sponsorbord. Het Jeugdfonds Sport Zwolle vergoedt de contributie bij sportverenigingen voor gezinnen die niet in staat zijn dit zelf te betalen.

Namens het bestuur van het Jeugdfonds Sport Zwolle was Dick Bremmer (links) aanwezig bij de onthulling van het bord. De voetbalvereniging uit Westenholte in Zwolle wordt ontzettend bedankt voor deze mooie bijdrage. "We hopen dat veel sportverenigingen uit Zwolle jullie voorbeeld volgen", adus coördinator Erik Schoonewille.