Afbeelding

John Bardale: Dames- en herencollectie in de Sassenstraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De modeadviseuses Tarja, Anneke en Sjanneke verwelkomen u graag in de gezellige John Bardale winkel op de Sassenstraat in Zwolle.

“U vindt hier kleding van natuurlijke materialen zoals lambswool, alpaca en cashmere, maar ook 100 procent katoenen ribcord pantalons, flannel overhemden en schitterende Harris Tweed colberts van het merk John Bardale. Of wat dacht u van een stoere trui van Fynch Hatton en Barbour, lambswool shawls. Praktische waxjassen, lange regenjassen met voering en niet te vergeten: Heel veel hoeden en petten.”

“Voor de dames vindt u de collecties van John Bardale, die garant staan voor een voortreffelijke pasvorm voor een hele interessante prijs. Pantalons, vesten, blouses, maar ook schitterende alpaca vesten van Araña, tijdloze waxjassen van Barbour, houtje-touwtje jassen van Gloverall en heel veel keuze in de mooiste shawls en poncho’s. Natuurlijk kunt u ook aan de Sassenstraat 18 terecht voor een mooie rok met een comfortabele blouse en lekkere blazer of vest. De vesten van Bloomings herkent u aan de mooie materialen en goede prijsstelling. Wist u dat u bij John Bardale kleding kunt kopen in de maten 36 tot en met 48 voor de dames? En voor de heren kunt u terecht voor de maten 48 tot en met 60, maar ook 25 tot en met 30. Voor elk wat wils! De jassencollectie was nooit eerder zo uitgebreid en bij elke jas vindt u een bijpassende shawl.Wij nemen graag de tijd voor u en schenken u een heerlijke kop koffie of
thee met heerlijke fudge. Op vertoon van deze advertentie ontvangt u 10 procent extra Kassakorting.”

John Bardale
Sassenstraat 18 Zwolle
www.johnbardale.com