Afbeelding

Nieuwe collectie binnen bij Heyman Stofferingen

Partnerbijdrages

De nieuwe collectie stoffen is binnen bij Heyman Stofferingen. Het zijn trendy stoffen met een hoge aaibaarheidsfactor. De Grove rib- en veloursstoffen voelen erg prettig aan. Verder zien we veel mooie en ook warme kleuren zoals geel, aqua, groen en bronstinten.

Ondernemer Erwin Oost is erg blij met de collectie. Hij is met zijn bedrijf al jarenlang de specialist op het gebied van het herstofferen van designmeubelen. Meubels die slijtage vertonen maar veel te mooi zijn om afscheid van te nemen, krijgen een tweede leven dankzij Heyman Stofferingen. Dat is ook nog eens een stuk duurzamer dan weer nieuwe meubels kopen.

Het herstofferen van meubels is een ambacht dat vraagt om kennis en ervaring. Die heeft Heyman Stofferingen beide te bieden. Bijzonder is verder dat het bedrijf aan de Thomas a Kempisstraat een zeer uitgebreide collectie kan tonen. Oost: “We hebben alleen al meer dan vijftig merken waaruit je kunt kiezen. Zo veel keuze heb je op niet veel plekken.”

Verder blinkt Heyman Stofferingen uit in service en meedenken met de klant. Niet voor niets weten veel mensen uit Zwolle en de regio de weg te vinden naar het bedrijf. Behalve meubels stoffeert Heyman ook het interieur van auto’s en boten.

Heyman Stofferingen BV
Thomas a Kempisstraat 115-119
Zwolle

(038) 453 49 80
www.heyman.nl.