Afbeelding

30 Jaar maatwerk van Liberty Wellness Saunabouw

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Een sauna in huis of tuin is de ultieme ontspanning na een dag van inspanning. Heerlijk relaxen in je eigen thuis Wellness en genieten van de warmte en opgietgeuren.

Liberty Saunabouw ontwerpt, bouwt en plaatst de sauna’s. In eigen werkplaats wordt de sauna gebouwd en opgezet en gereed gemaakt voor het plaatsen bij haar opdrachtgevers en staat dan ook ten aller tijde garant voor vakmanschap en een geweldig eindresultaat door gebruik te maken van de allerbeste materialen. Eigenaar Berend Selhorst benadert dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn betreff ende maatvoering, uiterlijk en toevoeging als Infrarood en 4 seizoenen verlichting in de Finse
sauna.

Liberty Saunabouw realiseert grote en kleine projecten door geheel Nederland en is uniek in haar werkwijze. Onze opdrachtgever wordt ontzorgt daar wij alles vanaf het eerste gesprek tot het realiseren van de sauna uit handen nemen. Liberty is trendsetter in de saunabranche met ondermeer het gebruik van veel glas aan de voorzijde van de sauna zodat er een opties ruimtelijk effect wordt gecreëerd. De mogelijkheden van gebruik van natuursteen of houtlamellen zorgt voor een bijzondere belevenis in de sauna.Het Zwolse familiebedrijf heeft in de jaren een voor aan staande positie verworven in het verrichten van maatwerkbouw op elke locatie met altijd rekening houdend met de o zo belangrijke details.

Waarom kiezen voor een Liberty sauna.
Een zeer ervaren team gepassioneerde medewerkers gaat met u in overleg om altijd tot het juiste resultaat te komen en we mogen dan ook met trots zeggen dat de afgelopen 30 jaar een plezier waren.

Wat maakt Liberty Saunabouw uniek
Eigenaar Berend Selhorst: Daar wij altijd goed luisteren naar onze opdrachtgevers en een groot aanbod hebben van varianten op de traditionele sauna, is de creativiteit van ons bedrijf vaak doorslaggevend. Wij bouwen sauna's voor de particulier als voor professioneel gebruik.Tevens produceren wij zelf een groot assortiment sauna accessoires, als unieke rug en hoofdsteunen, welke het verblijf in de sauna nog aangenamer maken. LibertyWellness Saunabouw onderscheid zich door haar unieke aanpak en zorgt altijd voor het juiste resultaat.

Hoe werft Liberty haar opdrachtgevers ?
Door een eigentijdse en informatieve website is er de mogelijkheid u vooraf te informeren over diverse projecten welke wij hebben gerealiseerd. Veelal komen onze opdrachten door mond op mond reclame, want goed werk levert tenslotte weer mooi werk op.

Wat heeft Liberty saunabouw nog meer te bieden.
Door het toevoegen van Infrarood korte golf stralers in het saunadak, is het mogelijk geworden om van de heerlijke diepte warming te genieten wanneer u last heeft van pijnlijke spieren of gewrichten. Met een druk op de knop is na ca. 20 minuten de pijn voor het aller grootse deel verholpen. Is Infrarood korte golf een tovermiddel… nee, maar het zorgt wel voor een zeer prettig gevoel na gebruik van de Infrarood stralers. Beleef tevens de 4 seizoenen verlichting in uw sauna. De door Liberty zelf ontwikkelde heerlijke opgietgeuren van Warm and Tender maken het plaatje compleet, het genieten kan beginnen. Bent u op zoek naar de mooiste maatwerk sauna en wilt u kennis maken met ons unieke concept en vakmanschap, neem een kijkje op onze website www.libertywellness.nl en ervaar de mogelijkheden.

Een bezoek aan onze showroom / werkplaats is altijd mogelijk, u bent van harte welkom. (wel even een afspraak maken)

Liberty Wellness Saunabouw
Popovstraat 17A
8013 RK Zwolle
038-4651949 / 06-53902292


info@libertywellness.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden