Vernieuwende behandelingen bij Praktijk Karish

Partnerbijdrages

Met alle temperatuurwisselingen is de herfst het moment om je huid aan ervaren handen toe te vertrouwen. Waar kan dat beter dan bij Praktijk Karish? In deze oase van rust staan persoonlijke aandacht en natuurlijke cosmetica centraal.

Jolanda Terwijn vindt het bovendien belangrijk om steeds te vernieuwen. Wat te denken van AromaTouch of Natural Face Lifing?

AromaTouch-massage met oliën van doTerra

De AromaTouch-massage zorgt voor totale ontspanning. Pure essentiële oliën van doTerra worden via een zachte ritmische manier op reflexzones, rug en voeten aangebracht. De mild geurende oliën werken verrassend diep door. “Lichaam en geest worden compleet in balans gebracht. Ik krijg veel positieve reacties op deze massage. Het effect is nog dagen daarna merkbaar. Klanten die het eenmaal hebben ervaren, vragen geregeld om een herhaling.”

Natuurlijke vorm van huidvernieuwing

Bij Natural Face Lifting, een manuele gelaatsbehandeling, past Jolanda allerlei massagetechnieken toe. “Ik noem het ook wel gewoon bindweefselmassage. Het is een zeer efficiënte manier van huidverbetering: Deze combinatie van technieken geeft namelijk het resultaat van een facelift. Maar dan wel op een natuurlijke manier, zonder snijden of injecties.” Door Natural Face Lifting wordt de stofwisseling van de cellen tot verbetering aangezet. Al na de eerste behandeling voelt de huid steviger aan en ziet deze er frisser en stralender uit.

Ook kennismaken met Praktijk Karish? Voor een afspraak of inlichtingen kunt u Jolanda altijd even bellen of mailen.

Praktijk Karish, Sparrenlaan 1a, 8024 XR Zwolle, 06- 46827829/ 038-2600029, info@praktijkkarish.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden