Afbeelding

Stuntverkoop bij Koops Bedden in Wezep

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf woensdag 17 oktober 9.30 begint op de gehele bovenverdieping bij koninklijk onderscheiden Koops Bedden aan de rondweg 72 in Wezep weer de jaarlijkse super stunt en magazijnleegverkoop!

“Wij hebben op onze bovenverdieping alles afgeprijsd met 50 procent koring! Echt ongekend”, zegt Ente Bosma junior. “En dit jaar hebben we nog nooit zoveel in de aanbieding gehad. Mede omdat wij bij onze bestaande leveranciers extra uit hun magazijn hebben kunnen kopen is de keuze enorm. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan vijftig boxsprings, zowel in vlak als in elektrisch verstelbaar. Ook hebben we ruim tweehonderd matrassen van alle bekende merken zoals Auping, Tempur, Sleep en Dream en Royal Dream. In alle soorten en maten en hardheden, verschillende bodems, diverse kasten, seniorenbedden en complete slaapkamers uit voorraad met 50 procent korting. Verder hebben wij een enorme collectie topdekmatrassen in diverse soorten en maten.”

Verder hebben wij weer honderden kussens in verschillende uitvoeringen zoals dons en latex en synthetisch. En tevens 4-seizoenen-dekbedden in verschillende kwaliteiten dons zoals 90, 95 en zelfs 100 procent dons. Tot slot mag het bedtextiel uiteraard niet ontbreken. Wij hebben meer dan 1.500 stuks aan dekbedovertrekken,( flanel), hoeslakens, in jersey en gewoon katoen, en moltons. Eveneens hebben wij als extra service op woensdag 17 en 24 oktober extra koopavonden en zijn dan doorlopend geopend van 9.30 tot 21.00 uur. Verdere openingstijden zijn: donderdag van 9.30 tot 17.30 vrijdag van 9.30 tot 21.00 en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur, of kijk op koopsbedden.nl.