Afbeelding

Budgetvriendelijk huren bij Flexvergaderen Marslanden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Flexvergaderen Marslanden – onderdeel van uitzendbureau Nedflex Zwolle – verhuurt aan de Newtonweg op de Marslanden sfeervolle ruimtes voor een vriendelijke prijs. Ideaal voor trainingen, workshops en vergaderingen. Er zijn drie knusse, huiselijk ingerichte houten chalets (2-10 personen), waarvan één speciaal is ingericht voor coachgesprekken. Daarnaast is er nog een vergaderzaal en is een tweede in aanbouw.

Flexvergaderen Marslanden ontstond toen eigenaar Nico Buitink naar ideeën zocht om de bijbehorende bedrijfsruimte in te richten. “Naast het uitzendbureau hebben we ook een opleidingencentrum waar we vooral mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden tot onder meer zonnepanelenmonteur en schoonmaakmedewerker. De chalets die hiervoor gebruikt worden staan een groot deel van de week leeg en zijn klaar voor de verhuur. Mijn vrouw Wilma is verantwoordelijk voor de knusse en sfeervolle inrichting. Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier gelijk thuis voelen. De huiselijke sfeer draagt hieraan bij.”

Een van de vaste gebruikers is opleidingsinstituut Scheidegger. Maar ook andere organisaties en zzp’ers weten de weg naar Flexvergaderen Marslanden te vinden. “We zitten direct aan één van de belangrijkste uitvalswegen en we hebben volop gratis parkeerruimte direct voor de deur. Dat wordt enorm gewaardeerd”, vertelt Buitink. “Uiteraard bieden we ook extra’s als een lunch- of borrelarrangement. In principe is alles in overleg mogelijk. Afgelopen week deden we met ons team zelfs mee aan een ontruimingsoefening van één van de opleidingen.”

Je huurt al een ruimte bij Flexvergaderen Marslanden vanaf 75 euro per dag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding. Meer informatie op www.flexvergaderenmarslanden.nl of bel met Nico op 038-3032561.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50