Afbeelding

Winnares Blauwvingeractie van Bert Wieten weet goed te scoren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Autobedrijf Bert Wieten was afgelopen zomer enthousiast deelnemer aan de Blauwvingerdagen in Zwolle. De Specialist in Hyundai en Occasions presenteerde zich op de zonrijke dagen met een versie van de hypermoderne Hyundai Kona. De auto was volgeladen met ballonnen. Bezoekers van de Blauwvingerdagen werden uitgedaagd te raden hoeveel ballonnen er in de auto waren gestopt. Die uitdaging werd door veel bezoekers aangenomen en zij waagden een, al dan niet uitgetelde, poging Niet in de laatste plaats omdat er voor de winnaars een aantrekkelijk prijzenpakket beschikbaar was gesteld.

Ook Esther van Tiel uit Zwolle deed enthousiast mee en waagde een poging. Geen slechte bleek na afloop van de officiële telling. Zij had het juiste aantal ballonnen het best benaderd. Nadat alle vakantieperiodes zo’n beetje waren afgelopen, kreeg zij van Greet Generaal en Jasper van de Velde van Autobedrijf Bert Wieten dan ook de uitnodiging om haar eerste prijs in ontvangst te komen nemen. Dat betekende een minuut gratis winkelen bij Jumbo Nagelmaeker in Stadshagen. Samen met man, kinderen en opa en oma kwam Esther naar de winkel in Stadshagen. Daar werd duidelijk dat ze niet alleen prima kan tellen, maar ook in korte tijd prima boodschappen kan doen. Tijdens haar 1 minuut durende supersnelle tocht door de winkel wist Esther van Tiel voor maar liefst 450 euro aan boodschappen in haar winkelwagen te deponeren. Het leverde haar een welverdiend applaus op. Jeroen Nagelmaeker maakte het feest extra fleurig door aan dit mooie resultaat nog een boeket bloemen toe te voegen.

Autobedrijf Bert Wieten, Specialist in Hyundai én Specialist in Occasions is gevestigd in een modern bedrijfspand aan de Boeierweg in Zwolle. Persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid staan er hoog in het vaandel. Iedere auto is er voor onderhoud, reparatie en fabrieksgarantiewerkzaamheden in goede handen. Ook voor de aanschaf van een Hyundai, een nieuwe auto van welk merk dan ook én kwalitatieve occasions, is dit moderne en dynamische bedrijf het juiste adres.

Voor meer informatie: www.bertwieten.nl