Afbeelding

Glasvezel toegankelijk voor MKB dankzij Bright Access en Zakelijk Bereikbaar

Partnerbijdrages

Glasvezelbedrijf Bright Access slaat de handen ineen met Zakelijk Bereikbaar. Samen zetten de twee bedrijven zich in om glasvezel toegankelijk te maken voor alle bedrijven in Kampen.

In 2015 is Bright Access begonnen met de eerste stap: zorgen dat bedrijven in Kampen warmliepen voor glasvezel. Vervolgens ging vorig jaar de schop in de grond en er zijn dan al ook veel bedrijven die gebruikmaken van het Bright Access netwerk. Nu is het tijd om ervoor zorgen dat nog meer ondernemers hun verbindingen toekomstbestendig maken. Door de samenwerking van Bright Access met Zakelijk Bereikbaar kunnen ondernemers tijdelijk tegen een voordeliger tarief instappen.

Glasvezel noodzakelijk

Voor het MKB is een glasvezelaansluiting vaak nog erg prijzig, maar een dergelijke aansluiting kan in de nabije toekomst niet meer ontbreken binnen een bedrijf. In de aankomende jaren is een telefonieoplossing via ISDN namelijk niet meer mogelijk en zullen veel ondernemers overstappen naar allerlei clouddiensten.

Clouddiensten binnen handbereik

Volgens Bram de Hoop van Zakelijk Bereikbaar is een glasvezelverbinding tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven die gebruik willen maken van clouddiensten. Met het aanbod van Bright Access is nu het, dankzij de huidige aanbieding, voor iedere onderneming de uitgelezen kans om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst.