Afbeelding

Multiwave Oscillator Ervaringsdag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Multiwave Oscillator Ervaringsdag
27-10-2018

Deze ervaringsdag is speciaal voor mensen die nog niet de gelukkige gebruiker of eigenaar van de Multiwave Oscillator zijn, maar die graag meer willen weten over de Multiwave Oscillator en haar mogelijkheden. U heeft nu de unieke kans om kennis te maken met de Multiwave Oscillator en zelf te ervaren waarom deze in meer dan twintig landen zo populair is. Eén ervaring zegt meer dan duizend woorden dus zijn we blij dat u persoonlijk kennis komt maken met de MWO en al haar mogelijkheden.

Alle verschillende vormen van de frequentietherapie die de Multiwave Oscillator biedt zullen de revue passeren. Zo kunt u kennis maken met de harmonische inductievelden van de Lakhovsky Ringantennes, kunt u het licht van de Rife Phanotron lampen ervaren, kunt u werken met Tesla Violet Ray glaselektrodes en nog veel meer. Op 27 oktober bent u te gast op onze MWO ervaringsdag waar u onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreide achtergrond- en toepassingsinformatie krijgt en waar u al uw vragen kunt stellen.

Vanaf 13:00 bent u welkom. Het programma start om 13:30 en zal worden afgesloten met de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.
Opgave via rene@meditecheurope.nl of 0627 192 552

Mocht u al een Multiwave Oscillator gebruiken en behoefte hebben aan informatie of heeft u een specifieke vraag en behoefte aan persoonlijk contact? Neem gerust contact op met onze MWO specialist, Rene Bos, 0627192552 of rene@meditecheurope.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden