Bert Wieten breidt uit met JAMES Private Lease

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Autobedrijf Bert Wieten in Zwolle is sinds een jaar aangesloten bij JAMES Autoservice, een auto- en serviceformule die ambitieus is, voor kwaliteit gaat én de klant centraal stelt.

Veel (nieuwe) klanten van Autobedrijf Bert Wieten hebben inmiddels kennisgemaakt met de voordelen van JAMES Autoservice. Aan het dienstenpakket wordt nu een uitbreiding toegevoegd: private lease. Klanten die overwegen een auto privé te lease hebben bij de lancering van JAMES Private lease keuze uit drie modellen van Peugeot.

JAMES Private lease biedt uitsluitend producten aan van aanbieders met het Keurmerk Private lease. Dit is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. “Private lease is aan een sterke opmars bezig in Nederland. In tal van situaties kan het namelijk voordeliger zijn om een auto privé te leasen dan om een auto te kopen. Zeker als mensen van plan zijn om geld te lenen om een nieuwe auto te kopen”, licht Bert Wieten toe. Bij JAMES Private Lease is in de voorwaarden geen sprake van bijvoorbeeld een maximum leeftijd of een minimum aantal jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Onderhoud, reparatie, wegenbelasting, pechhulp onderweg en verzekering (WA & casco + schadeverzekering voor inzittenden) zijn allemaal inbegrepen in de getoonde prijzen. Ook is een JAMES Private leaseovereenkomst opzegbaar als er zich bijzondere persoonlijke omstandigheden voordoen, zoals verlies van inkomen. Voor meer informatie zijn belangstellenden van harte welkom bij JAMES Autoservice Bert Wieten aan de Boeierweg 13 in Zwolle. Zie voor meer informatie jamesprivatelease.nl en bertwieten.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59