Get Work opent deuren in Zwolle voor praktisch geschoold personeel

Partnerbijdrages

Sinds 1 september heeft arbeidsbemiddelaar Get Work haar deuren geopend in de bruisende hoofdstad van Overijssel. Aan de Willemsvaart 19 is Get Work gevestigd in het pand van Dinoland. Er is een schrijnend tekort aan vakkrachten en praktisch geschoolde mensen. De vestiging in Zwolle is het middelpunt van de 9 regionale vestigingen die Get Work telt. Vanuit hier levert de arbeidsbemiddelaar een bijdrage leveren aan het tekort aan uitvoerend personeel in midden en oost Nederland.

Praktisch opleiden
De arbeidsmarkt schreeuwt om praktisch geschoold personeel. Er is een mismatch op de arbeidsmarkt. Dat zeggen de krantenkoppen al geruime tijd. Get Work leidt mensen op en biedt hen vaste contracten in uitvoerend werk in de regio. Door de focus op het regionale karakter te leggen is de arbeidsbemiddelaar in staat om daar waar mensen wonen, werk te bieden. Dit zorgt voor een goede werk-privé balans, weinig reistijd en veelal samenwerkingen met het mkb.

Doelgroep focus
Get Work kent haar doelgroep al bijna 20 jaar. Zowel online als offline is alles voor juist deze belangrijke groep ingericht. “We hebben data gedreven keuzes gemaakt als het gaat om inrichtingsvraagstukken van onze online en offline organisatie. Zo is iedereen nog steeds welkom voor een kop koffie, hebben we een persoonlijk intake gesprek en is onze website heel laagdrempelig.”, aldus Claudia Ruiter.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden