Afbeelding

Parketvloeren bij Schaverij Eikelboom: Topkwaliteit voor een messcherpe prijs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Parketproducenten zoals Schaverij Eikelboom zijn dun gezaaid. Wat het Zwolse bedrijf nog unieker maakt, is dat het zijn eigengemaakte topvloeren ook nog eens aanbiedt aan particuliere klanten. In ‘oktober woonmaand’ gebeurt dat tegen heel scherpe prijzen.


Voor een prachtig visgraatmotief of Hongaarse punt (de specialiteit van Schaverij Eikelboom) betaal je vijftig euro per vierkante meter in plaats van tachtig of meer. Deze actieprijs is all-in, benadrukt ambachtsman en ondernemer Bert Eikelboom. “Dus inclusief ondervloer en lijm. Bij een parketvloer moet je verder kijken dan een reclameslogan. Je moet kijken naar wat er onderaan de factuur staat en dus met alle kosten meegerekend.”
En natuurlijk naar de kwaliteit. Schaverij Eikelboom gebruikt alleen het beste van het beste. Het hout wordt bewerkt met kwaliteitsmachines die niet al het werk uit handen nemen. Eikelboom: “Bij een ambacht hoort dat jij als vakman controle houdt over het proces en kan bijsturen als het moet.” Kortom doen waar je goed in bent. Hoewel Eikelboom ook prima vloeren kan leggen, kiest het bedrijf er voor complete vloeren aan te bieden voor prijzen exclusief legwerk. “Graag stellen we de klant in de gelegenheid om zelf een parketlegger uit te kiezen. Met als voordeel dat het mogelijk voordeliger kan.” Aan de kwaliteit van de vloer doet dat niets af. Bij Schaverij Eikelboom zit je aan de bovenkant van het segment. Eikelboom heeft twintig jaar ervaring in het vak en geniet zichtbaar van het ambacht. Ook zijn twee medewerkers hebben passie voor parket.


Het bedrijf is gevestigd aan de Ceintuurbaan 10 in een bedrijfsloods schuin achter het tankstation. Voor meer informatie over Schaverij Eikelboom zie www.schaverij-eikelboom.nl of bel met 06 – 5373 4941.

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 4 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 5 uur geleden