Afbeelding

Financieel café: gratis, anoniem en laagdrempelig

Algemeen

Vanaf 1 november organiseren Humanitas Zwolle en de SNS Bank iedere donderdagavond een financieel café. Locatie is de SNS winkel aan de Melkmarkt. Iedereen met vragen over post, administratie en financiën kan er terecht.

Het financieel café is er voor iedereen, dus ook voor wie geen klant is van SNS. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen. Het café is middenin het centrum en vindt plaats tijdens koopavond, waardoor het makkelijk is om even langs te komen met een vraag. De hulp is gratis en er worden geen persoonsgegevens gevraagd.?

Mensen kunnen er onder meer terecht voor hulp met het invullen van formulieren, vragen over de gemeentelijke belastingen en digi-d, het ordenen van hun administratie, het maken van een maandbegroting, en voor hulp bij het aanvragen van kwijtscheldingen, toeslagen of bijzondere bijstand.?

Het financieel café is een samenwerking tussen Humanitas Zwolle en SNS Bank Zwolle en is een laagdrempelige manier om mensen te helpen met hun administratie. Zes medewerkers van de SNS winkel werken als Humanitas-vrijwilliger in duo’s samen met zes Humanitas-vrijwilligers van Thuisadministratie om de vragen te beantwoorden.

Locatie: SNS winkel, Melkmarkt 31, Zwolle
Datum: vanaf 1 november iedere donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen gisteren
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02