Afbeelding

Optreden Meander Bigband op zondag 11 november in de Hoofdhof

Algemeen

Zondag 11 november staat er een bijzonder concert op het programma. De bekende Zwolse Meander Bigband komt spelen en dat belooft een spetterend concert te worden met wereldberoemde nummers.

De Bigband is een begrip in Zwolle en ver daarbuiten. De band is inmiddels ruim 20 jaar oud en heeft haar reputatie in de Zwolse muziekwereld ruimschoots waargemaakt. Tot de hoogtepunten van het bestaan van de Meander Bigband behoren de buitenlandse tournees naar Zwitserland, Duitsland, Engeland, Spanje, de Verenigde Staten en China.
Op het programma van zondag 11 november staan prachtige nummers van wereldberoemde componisten, zoals Sergio Mendez, Robbie Williams en Whitney Houston, vaak in prachtige arrangementen van dirigent Albert Dam.


Zondag 11 november is de dag van Sint Maarten. Daar besteden we ook extra aandacht aan. Alle kinderen mogen hun lampion meenemen. En wie een blaasinstrument bespeelt, moet het zeker meenemen, want de bigband geeft de gelegenheid om een nummer mee te spelen!


Een kaartje voor volwassenen kost € 10,-- en een jeugdkaartje (tot 16 jaar) kost slechts € 5,--. Voor dit concert is de toegang voor alle kinderen van de basisschool gratis.


Kaarten bestellen kan nu al: www.muziekmeteenplus.nl.
We zien u graag op zondag 11 november om 15:00 uur bij de Meander Bigband.

Ab Kasper
Muziek met een Plus in de Hoofdhof

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden