Afbeelding

Bloemenland Zwolle blij met nieuwe locatie aan Hogenkampspassage

Partnerbijdrages

Bloemenland Zwolle is voortaan gevestigd aan de Hogenkampspassage 2.


“We kunnen ons assortiment verder uitbreiden en nog mooier presenteren. Behalve bloemen en planten bieden we tevens leuke cadeauartikelen”, vertelt onderneemster Wendy Wind. De familie Wind zit al sinds 1860 in de bloemen. De passie voor bloemen is haar met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten, maar komt ook diep van binnen. “Met bloemen maak je mensen blij en een ander blij maken is toch het mooiste dat er is.” Bloemenland is specialist in gelegenheidsbloemwerk.
Sterk is het bedrijf met name ook in bruidswerk en rouwwerk. Uit rouwwerk maken haalt Wendy Wind veel voldoening. “Hoe mooi is het dat je de mensen in deze droevige tijd toch een beetje blij kunt maken door een bloemstuk te creëren dat de overledene weerspiegelt?”


Cadeauartikelen
Zittend aan tafel toont Wendy Wind een paar oude foto’s van de familie Wind in de bloemen. Eén oogopslag is voldoende om te zien dat er veel is veranderd. Wat is gebleven, is de liefde voor bloemen en het streven om de beste kwaliteit te bieden voor een scherpe prijs. Met nieuwe cadeauartikelen hoopt Bloemenland nog weer wat extra’s te bieden. “Je moet dan denken aan cadeautjes in combinatie met bloemen en planten. bijvoorbeeld met chocolade.”
Bloemenland hoopt de klant ook aan de Hogenkampspassage weer vaak te mogen verwelkomen. Bloemenland biedt zowel zakelijke als particuliere abonnementen aan.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden