Afbeelding

Media Markt Zwolle houdt inlever & demodag van oud beeldmateriaal

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Media Markt Zwolle heeft voor zaterdag 10 november een inlever & demodag van oud beeldmateriaal georganiseerd voor iedereen die nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven heeft liggen.

Media Markt Power Service kan oude super 8 en dubbel 8 films digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt over naar USB, Bluray of naar USB of externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een videomontageprogramma.

Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

Media Markt organiseert demodagen smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service digitaliseren laten op deze dag zien hoe de 8 mm films worden gescand en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Het team kan direct laten zien hoe de kwaliteit van het filmpje is.

Iedereen kan deze dag de professionals alles vragen over deze dienst. Neem vooral films mee, want wie op de demodag een opdracht direct inlevert, krijgt niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel. Het is leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar het is ook een dierbaar, origineel en waardevol cadeau idee.

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Ga naar zolder, zoek het beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag op zaterdag 10 november van 10.00 tot 16.00 uur.