Afbeelding
Mediastory

Unieke samenwerking voor online vindbaarheid van bedrijven

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Zoekmachine optimalisatiespecialist Arjen Brouwer en SEO-tekstschrijver Berry ten Hoven uit Zwolle hebben samen een blogservice ontwikkeld. Een service waarmee bedrijven online sneller ‘boven water’ komen en gevonden worden door de juiste doelgroep.

Waar Brouwer zorgt voor de zoekwoordenanalyse en de monitoring van de blogs in Google, schrijft Ten Hoven overzichtelijke en samenhangende artikelen met de zoekwoorden erin verwerkt.
“Bedrijven hebben vaak geen tijd voor het schrijven van blogs, terwijl hiermee veel winst te behalen is voor de naamsbekendheid”, aldus Brouwer.

Voor het geval bedrijven geen onderwerpen weten om één, twee of meerdere keren per maand een blog over te schrijven, biedt een zoekwoordenanalyse volgens Brouwer ook een uitkomst. “In de analyse ga je na waar de doelgroep in geïnteresseerd is en dit zijn dan meteen goede onderwerpen om over te bloggen. Wij helpen bedrijven dus ook bij het vinden van relevante onderwerpen.”

Het duo wil bedrijven volledig ontzorgen in hun blogservice. “Ja, we verzorgen ook de foto’s voor de blogs en plaatsen de blogs op de site van het bedrijf”, vult Ten Hoven aan.

Meer informatie is te vinden op: www.toren10.nl/zoekmachine-optimalisatie/blogservice