Afbeelding
Eigen foto

On Campus is toneel voor eerste elektrisch rolstoelhockey competitiedag in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - De sporthallen van OnCampus/Windesheim zijn op zaterdag 17 november gevuld met veel mensen in elektrische rolstoelen. Dan wordt namelijk de eerste E-hockey competitiedag van seizoen 2018-2019 gehouden.

Clubs uit regio oost strijden in 3e tot en met de 1e klasse. De eigen Zwolse E-hockeyers, Zwollywood Sticks, zijn ook van de partij. De organisatie van deze dag is onder meer in handen van Johannes van der Velde, voorzitter van ReVAS de Peperbus. Zwollywood Sticks, die uitkomen in de 3e klasse, is een onderdeel van ReVAS. De wedstrijden worden tussen 11.00 en 17.00 uur gespeeld, verdeeld over drie velden. Ieder veld is vernoemd naar een sponsor van deze dag.

Zwollywood Sticks speelt zijn eerste wedstrijd om 12.20 uur tegen de The BEAst uit Groningen. Om 13.40 uur is de tweede wedstrijd tegen de Stick Flyers E1 uit Friesland. Tot slot spelen de Zwollenaren de derde wedstrijd ook tegen de Friezen, maar dan tegen het tweede team, Stick Flyers E2. De overige teams die meedoen, komen uit Arnhem, Enschede, Emmen en Amersfoort. De parkeerplaats van OnCampus zal dan ook vol staan met rolstoelbussen. Wie benieuwd is naar deze sport, kan gerust komen kijken. Op parkeerterrein P1 van OnCampus kan men deze dag gratis parkeren. En ook catering is aanwezig voor een kop koffie of een broodje.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30