Afbeelding
Ineke Rozendal

Koor Swingshift houdt open repetitie

Algemeen

DIEZERPOORT – Zangliefhebbers kunnen op maandag 26 november bij koor Swingshift vrijblijvend binnenlopen om mee te zingen.

Zo kunnen ze horen, kijken en ervaren of het zingen in een groep iets voor ze is. Uiteraard is iedereen welkom tijdens de inloop-repetitie, maar het koor zoekt met name versterking bij de mannen. Swingshift zingt voornamelijk popmuziek. “Het is een gezellig en energiek koor dat sprankelende optredens geeft”, melden de koorleden. Zo is het koor in de kerstperiode te horen op vrijdagavond 21 december in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. Onder het motto ‘Swingshift doet goed’ verzorgen ze ook een kerstoptreden in zorgcentrum Het Zand en zingen ze tijdens het kerstdiner van ’de Vrienden van de Herberg' in de WRZV-hallen, samen met Lizette van Kuik.

Belangstellenden zijn welkom tijdens de open repetitie op maandag 26 november om 20.00 uur in het gebouw van Domusica aan de Radewijnstraat 10. Wie meer wil weten over Swingshift, kijkt op www.swingshift.nl of op de Facebookpagina.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 22 uur geleden