Hannah (rechts) en Jo-Ann helpen de klanten zich weer lekker in hun vel te voelen.
Hannah (rechts) en Jo-Ann helpen de klanten zich weer lekker in hun vel te voelen.

‘Beter in je vel dankzij Bodyfine Clinic’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bodyfine Clinic heeft op 1 november haar eerste vestiging aan de Rembrandtlaan 4 in Zwolle geopend. Het instituut, gespecialiseerd in figuurcorrectie en voeding, wordt gerund door Hannah Wieringa en Jo-Ann Cheuk-A-Lam.


“Je gewicht onder controle krijgen, is en blijft voor velen een struggle. Met de juiste behandelingen en voedingsadviezen geven wij net even die extra ondersteuning die ervoor zorgt dat jij weer lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk”, lacht Hannah.
Dat je gewicht een puntje van onzekerheid kan zijn, begrijpen beide dames maar al te goed. “Ook wij zijn bekend met dat eeuwige jojo-effect en de niet altijd even strakke buikjes”, vertelt Jo-Ann. “Juist omdat we weten wat dat ‘minder in vorm zijn’ zowel geestelijk als lichamelijk met je kan doen, willen wij anderen helpen (terug) in shape te komen.” Compressietherapie, Cryo behandelingen, Arosha Bodywraps, Ultra Bodyshape en Avi Slim. “Stuk voor stuk behandelingen die wij geven en die helpen bij afvallen en afslanken, figuurcorrectie, spierversteviging, lymfedrainage, huidverbetering en pijnverlichting”, legt Hannah uit. “Daarnaast bieden wij pre en post chirurgische behandelingen die onder andere meewerken aan een sneller en minder pijnlijk herstel na bijvoorbeeld een buikwandcorrectie of liposuctie.”
Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken Hannah en Jo-Ann de wensen en doelen van de klant. Jo-Ann: “Vervolgens maken we een figuur- en weeganalyse en kijken we naar het huid- en weefseltype. Op basis van deze gegevens en conditie, leeftijd en gezondheid stellen we een persoonlijk behandelplan op. Daarnaast adviseren we dit plan aan te vullen met onze maaltijd vervangende shakes van Avi Slank.”


Ga voor meer informatie over de behandelingen en een intake naar www.bodyfineclinic.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43