Teamgoud voor Kwiek en Lenig in Didam
Teamgoud voor Kwiek en Lenig in Didam

Teamgoud voor Zwolse turnsters Kwiek en Lenig

Sport

ZWOLLE - De turnsters van de Zwolse gymnastiekvereniging Kwiek en Lenig zijn het seizoen prima gestart met een aantal podiumplekken en topacht-plaatsen op wedstrijden in Didam en Nijverdal.

In Didam werd er geturnd in teamverband. Tijdens deze wedstrijd werd er goud en de titel clubteamkampioen van district oost behaald door het team bestaande uit junior en senioren Ruth Meeske, Andra Vredenborg, Eva Swienink, Mandy Heemstra en Milou van Assen. Zilver was er voor de pupillen en jeugdturnsters Bente Meulenbeld, Lara Helbers en Liz Duim in een combinatieteam met turnsters uit Nijverdal. Naast deze podiumplekken was er ook nog twee keer een vierde plaats, een vijfde plaats en een zevende plaats.

Tijdens de individuele wedstrijden was het Pernille Frederiks (negen jaar) die overtuigde. Zij werd knap tweede van de 33 turnsters in het niveau Nationaal 3. Rinske Reuvekamp (acht jaar), Morgan Smit (twaallf jaar) en Ruth Meeske (veertien jaar) misten het podium net met respectievelijk een vierde, vijfde en vijfde plaats.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden