Afbeelding

Vitaal ouder worden (voor 55-plussers) op Sportpark Marslanden

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - 55-plussers die geïnteresseerd zijn in gezond en vitaal ouder worden of blijven kunnen op woensdag 12 december van 08.45 tot 12.00 uur terecht op Sportpark Marslanden. Deelname aan de Vitaal Ouder Worden-dag op Sportpark Marslanden is gratis.

Koffie en thee staan klaar en gedurende deze ochtend wordt informatie gegeven over een vitale leefstijl en de vele mogelijkheden die er zijn om fit te blijven. In samenwerking met Fysiomobilae, Koersbalvereniging Marslanden, jeu de boulesvereniging Het Zuiderboeltje en SportService Zwolle is er een sportieve, informatieve en vooral gezellige ochtend over vitaal ouder worden.

Stichting Sportpark Marslanden en SportService Zwolle vinden het belangrijk dat 55-plussers voldoende informatie kunnen krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden. Sporten, bewegen en beleven zijn hierbij van belang. Tijdens deze dag krijgt wordt informatie gegeven over hoe belangrijk het is om gezond te eten, genoeg te bewegen, vitaal te blijven en hoe men sociale contacten kan opdoen en onderhouden.

De verschillende onderdelen zijn:
-Gezamenlijk beweegmoment als opening
-‘Valpreventie’ namens Fysiomobilae
-Basis fittest namens SportService Zwolle
-Clinic Jeu de boules namens Het Zuiderboeltje
-Clinic Koersbal namens Koersbalclub Marslanden

Aanmelden niet nodig

Deelname aan deze dag is GRATIS net als de heerlijke koffie en thee die uiteraard aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig, mensen kunnen gewoon op de dag zelf binnenlopen in de kantine van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66. De inloop is van 08.45 uur tot 09.00 uur. Rond negen uur start het programma. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of bellen naar 06 – 42 62 79 33.