Activiteiten Singlesclub Zwolle

Algemeen

De Singlesclub Zwolle en omgeving, organiseert voor 50-plussers op zaterdag 1 december en zondag 2 december de volgende drie activiteiten.

Op zaterdag 1 december om 20.00 uur weer een gezellige ontmoetingsavond in “Focus” aan de Zerboltstraat 63A, gratis entree.

Op zondag 2 december zijn er twee activiteiten:

1) Fietsen naar De Agnietenberg en daar wandelen, daarna wat drinken (eigen kosten). Wie niet kan fietsen, kan met de auto zelfstandig naar De Agnietenberg komen en misschien mee wandelen.

2) Een Sinterklaasviering op een speelse manier, natuurlijk met speculaas en pepernoten. Zelf meenemen: een gezellig kadootje, geschikt voor iedereen voor maximaal € 5,-. Daarnaast een of twee dingen die je nog thuis hebt, maar wel kwijt wilt. Graag in goede staat, zoiets waar je een ander nog blij mee kunt maken.

Wil je deelnemen aan deze activiteiten, neem dan (tot uiterlijk vrijdag 18.00 uur) contact op met Hans: tel. 038-4479656 of e-mail opaddy@upcmail.nl

Tip: als lid kun je iedere zondag aan diverse activiteiten van onze vereniging deelnemen, waarbij het vervoer onderling wordt geregeld.

Voor meer informatie ga naar onze website: www.singleszwolle.nl of onze Facebookpagina.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13