Afbeelding

De Netwerkvloer: beurs voor alle ondernemers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In hotel Van der Valk vindt op 15 januari vanaf 13.30 uur de vijfde editie van De Netwerkvloer plaats. “De ondernemersbeurs is al die jaren al een succes omdat de formule zo simpel is”, aldus organisator Yvon Moossdorff.

“Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.” Het event is er vooral op gericht dat de deelnemers van contacten naar contracten gaat. Moosdorff zorgt voor alle mogelijkheden, zodat succes gegarandeerd is. “Netwerken en zaken doen kan volgens ons op een leuke en verfrissende manier. Dat doen wij slim en concreet met onze eigen drie-stappen-netwerk-formule: online presenteren, de Exposantenavond en natuurlijk het Netwerkvloer Event . Daarmee verbinden we ondernemende mensen met inspirerende bedrijven. En andersom.”

Er is volgens de organisator niet veel verschil tussen grote of kleine onderneming. Met een extra speedsessie krijgt iedereen de kans om zoveel mogelijk contacten op te doen. Moossdorff: “Deelnemers krijgen veel voor een kleine investering. Aanmelden kan al vanaf 395 euro. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.” De bezoekers van De Netwerkvloer zorgen voor een groter netwerk, extra dynamiek en daarmee nog meer kans op interessante afspraken, nieuwe opdrachten en extra omzet.

Bezoekers die voor de eerste keer komen, krijgen advies over hoe ze het maximale uit hun bezoek kunnen halen. Het team van De Netwerkvloer ontvangt ze en brengt ze desgewenst in contact met de exposant die ze heeft uitgenodigd. Een uitnodiging van een exposant is overigens niet noodzakelijk.

Aanmelden kan via de site www.denetwerkvloer.nl. Bel voor meer informatie (038) 333 61 27, mobiel: 06-130 57 690 of mail naar info@denetwerkvloer.nl.