Afbeelding

Dagbesteding InteraktContour nu ook in weekend geopend

Algemeen

ZWOLLE - De dagbesteding van InteraktContour aan de Rijnlaan is vanaf nu ook op zondagen in de even weken geopend. Hiermee komt de dagbesteding tegemoet aan de behoefte van deelnemers aan gezelligheid en lotgenotencontact in het weekend.

Robin Kleinherenbrink: ”We hebben een klein onderzoekje gedaan onder cliënten en daaruit bleek dat deelnemers graag ook in het weekend bij ons terecht willen kunnen. Voor sociale contacten, ontspanning en vanwege eenzaamheid. Naast enkele vrijdagavonden en zaterdagen zijn we nu ook op zondagen in de even weken geopend. In het weekend hebben we een aangepast programma. Door de week wordt het programma bepaald door de persoonlijke doelen die onze cliënten willen realiseren. In het weekend organiseren we echter activiteiten rond een wisselend thema, bijvoorbeeld een workshop vilten, de mediterrane keuken of kerstkaarten maken, en staat gezelligheid centraal. Op de vrijdagavonden is er film en dansen. ”

Iets voor jou?

Heb je hersenletsel en zoek je in het weekend gezelligheid en contact met lotgenoten? Neem dan contact op met Robin Kleinherenbrink op 06 83 80 02 21 of via r.kleinherenbrink@interaktcontour.nl.