Afbeelding

Avond over Cultuurprofiel regio Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - De afgelopen periode is gewerkt aan het Cultuurprofiel van regio Zwolle. Wethouder Monique Schuttenbeld wil de resultaten graag met het publiek delen op dinsdagavond 4 december in de Hemminkzaal van Odeon.

Samen met de culturele partners, provincie Overijssel en Regio Zwolle formuleerde de gemeente de kernwaarden en ambities voor het cultuurbeleid van de regio voor de samenwerking met het Rijk. De onderscheidende kernwaarden voor de cultuurregio Zwolle zijn Experiment en Ernst. Experiment staat voor het zoeken naar nieuwe wegen, ruimte, spelen en de durf om te mislukken. Zonder experiment is er geen vernieuwing. Ernst staat voor de innerlijke wens en continue zoektocht naar inhoud, ‘waarheid’ of de kern. De cultuurinstellingen en makers staan op de schouders van en bouwen voort op het cultureel erfgoed.

Belangstellenden kunnen op 4 december meepraten over het vervolg. De avond begint om 20.00 uur en duurt naar verwachting tot 22.00 uur.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37