Afbeelding

Grote Zwolse Muziekquiz

· leestijd 1 minuut Cultuur

[persbericht]

Grote Zwolse Muziekquiz

Beleef het Top 2000-gevoel

Zondag 16 december 19.30 uur organiseren vinyl DJ Maroon Wax (Niek Hofman) en zijn sidekick Jeroen van Veldhuizen samen met Anja Louwerse van The Livingroom de grote Zwolse Muziekquiz.

Niek vertelt over de opkomende editie van de popquiz: “Verwacht een gezellige, vrolijke avond. Om mee te doen hoef je echt geen muziekkenner te zijn. Er is muziek, maar er zijn ook vragen over de artiesten in het nieuws, verrassende clips, en leuke weetjes.”

Mooie verhalen

De Top 2000 wordt elk jaar door hele volksstammen gevolgd. Deze quiz biedt een kans om ‘de lijst’ op een mooie manier te beleven. Quizmaster Niek Hofman vertelt tussendoor wetenswaardigheden over artiesten en bekende nummers. “Wist je dat Pharrell Williams’ met Blurred lines plagiaat pleegde en hem dat ruim 7 miljoen dollar kostte? Hij betaalde het met een lach, want ja, dat geld was toch het probleem niet.”

Meedoen is delen

Mensen houden van samen een spelletje spelen. De popquiz bij The Livingroom gaat voor een volle bak, want samen muzikaal plezier maken staat centraal. Je kunt je inschrijven met teams van twee tot vijf personen, aan de bar van The Livingroom, of telefonisch (038 422 28 29). “Voor EUR 2,50 p.p. ga je met een smile de rest van de maand december door!”

Noot aan de redactie

Voor meer info: Niek Hofman: 06 8119 5882

Anja Louwerse: 038 422 28 29 en info@thelivingroomzwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden