Afbeelding

Gratis masterclass "Zeg het met kleur!" in Stadkamer

Algemeen

ZWOLLE – De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met presentatie imago- kleurencoach en trainer Grietje Jongsma, een gratis masterclass ‘Zeg het met kleur!’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op vrijdag 14 december van 13 tot 14:15 uur.

Jongsma maakt je bewust van wat je nu uitstraalt en hoe je met een paar tips een nog betere indruk achter kunt laten tijdens jouw presentaties. Welke kleur moet je dragen om krachtiger te presenteren? En klopt de kleur met jouw karakter en wat je graag uit wilt stralen?

De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen Speechen ‘17 en helpt professionals en bedrijven met (het geven van) authentieke presentaties.

Wielenga vind het heel belangrijk dat je jezelf laat zien op de manier die bij jouw persoonlijkheid past. Met deze masterclass wil ze niet alleen haar eigen cursisten, maar ook een breder publiek inspireren hun juiste kleur te tonen voor publiek.

De Online Speech Academy is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality. Wielenga is naast presentatietrainer ook dagvoorzitter.

Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: https://stadkamer.nl/activiteiten/838/masterclass-zeg-het-met-kleur. Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden