Afbeelding
Eigen foto

Showband Jubal Zwolle houdt open repetitie

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIEZERPOORT - Jubal Zwolle heeft voor woensdagavond 12 december vanaf 19.00 uur een open repetitie georganiseerd. Dit is volgens de muziekvereniging dé kans om eens tussen de huidige leden te gaan staan en mee te spelen.

Showband Jubal Zwolle bestaat uit muzikanten van jong tot oud. Zij zetten zich voor elk optreden in om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Voor het komende seizoen zoekt Jubal nog versterking in de brass en percussion. Iedereen is welkom om mee te spelen of gewoon een kijkje te nemen, ongeacht het muzikale niveau. “Belangrijk is wel dat je een gezonde dosis inzet en gezelligheid meeneemt, want Jubal Zwolle doet veel meer dan alleen maar repeteren en optreden. Het is een vereniging waarbij gezelligheid en sociale contacten belangrijk zijn”, meldt Jubal.

Voor wie op 12 december graag wil meespelen of een kijkje wil nemen en luisteren, staan de deuren van het Jubal gebouw aan de Geert Grootestraat 1 vanaf 19.00 uur wagenwijd open. De open repetitie is van 19.45 tot 22.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Wie wil meedoen, kan een mail sturen. Hierin kan men aangeven welk instrument die speelt, of wil gaan spelen, en of hij of zij zelf de beschikking heeft over een instrument. Is dat namelijk niet zo, dan regelt Jubal een instrument. Voor percussionisten geldt dat er in principe genoeg trommels zijn. Jubal: “Een mail sturen is niet verplicht, maar het zou zonde zijn als er geen instrument beschikbaar is, terwijl je wel graag had willen meespelen.” De mail sturen kan naar Ester Aldenberg: secretaris@jubalzwolle.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden