Afbeelding

Studenten Windesheim zetten zich in voor stichting ''Make A Wish''

Algemeen

Zwolle, Windesheim in Zwolle neemt deel aan de goede doelen week voor “Make a wish”. Deze stichting zet zich in voor kinderen die ernstig ziek zijn.

Studenten van de opleiding Small Business en Retail Management zetten zich van 17 t/m 20 december in voor een goed doel. Dit jaar is er voor het goede doel “Make A Wish” gekozen. Op deze manier wil Windesheim kinderen die ernstig ziek zijn, een hart onder de riem steken, “Make A Wish” laat wensen van kinderen uitkomen, zodat ze even met hun hoofd aan iets leuks kunnen denken.

De studenten hebben onder andere een rodeostier geregeld, waar studenten een ritje op kunnen maken. Ook is er een veilig met lootjes, waarbij je prijzen kan winnen. De complete opbrengst zal naar “Make A Wish” gaan.

Heeft u ook een bijdrage over, zodat deze kinderen een leuke dag kunnen hebben? Dan kunt u een donatie overmaken naar IBAN: NL 48 RABO 0366 0212 22 Wilt u bij het overmaken “tbv Windesheim” toevoegen? Zo kunnen de studenten de totale opbrengst uitrekenen. Ook bent u deze week van harte welkom om vrijblijvend op hogeschool Windesheim deel te nemen aan de activiteiten.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09