Afbeelding

Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt verhuisd naar Ceintuurbaan

Algemeen

Zwolle – Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt zijn per 1 januari 2019 verhuisd naar Ceintuurbaan 14 en 14a. Werkis / verder met werk groeide uit haar jas aan de Oude Vismarkt. De ideale locatie werd gevonden aan de Ceintuurbaan. De gezamenlijke verhuizing resulteert in een nog betere samenwerking, waardoor een groter bereik gerealiseerd kan worden.

Samenwerking PEC Zwolle Werkt

Met meerdere bedrijven, onder andere gericht op IT, marketing, recruitment en bedrijfskleding, is Werkis haar portfolio snel aan het verbreden. PEC Zwolle Werkt heeft een unieke positie binnen de groep bedrijven en verhuisde met Werkis mee. “PEC Zwolle Werkt is het uitzendbureau in de regio waarmee we sponsoren, werkgevers en supporters verbinden. Deze verbinding kan PEC Zwolle Werkt door en met de club als geen ander leggen,” aldus vestigingsmanager Stefan Gunnink. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het pand, in het voorjaar volgt de officiële opening.

Centrum voor werk

Werkis is na oprichting uitgegroeid tot een erkende intermediair die naast uitzenden diensten biedt zoals detachering, werving en selectie, inhouse services, loopbaancoaching en casemanagement. Het bedrijf heeft een unieke regionale spreiding met vestigingen in de wijde omtrek van Zwolle. “We zijn steeds meer een centrum voor werk, hier spelen we op in door het verbreden van onze dienstverlening,” vertelt Gunnink.