Afbeelding
Eigen foto

Koorschool Konstantijn begint het project 'Oer-Hollands'

Algemeen

DIEZERPOORT - Kinderkoor Konstantijn begint op 15 januari met het project ‘Oer-Hollands’ voor kinderen van 7 tot 12 jaar die graag zingen.

Deze keer zingen ze louter oer-Hollandse liedjes van Harry Bannink met de ‘ Twips’ tot popliedjes zoals nu van Zanggroep Fource. Het project bestaat uit vier repetities en een optreden. De repetities zijn met een groep kinderen in de leeftijdscategorieën van 7 tot 9 en 10 tot 12 jaar. Na vier repetities treedt Kinderkoor Konstantijn op tijdens het ‘Zwolle zingt Nederlands’ – korenfestival op 9 februari in schouwburg Odeon. De lesdagen zijn op 15 januari, 22 januari, 29 januari en 5 februari. Op 9 februari is er de doorloop en het optreden. De prijs voor vier lessen en het concert is 25 euro.

Kinderen van 7 tot 9 jaar hebben les op dinsdagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur. Kinderen van 10 tot 12 jaar hebben les op dinsdagmiddag van 18.00 tot 19.30 uur. De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag in ArtEZ aan de Rhijnvis Feithlaan 50. Aanmelden kan door een mail te sturen naar dirigente Eline Geerdink: koorschoolkonstantijn@gmail.com

Koorschool Konstantijn bestaat inmiddels 26 jaar. Het is een zang- en kooropleiding waar kinderen goed leren zingen, veel podiumervaring opdoen en waar het plezier van (samen) zingen voorop staat. Kinderen krijgen er individuele begeleiding en zingen in hun eigen leeftijdsgroep.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen gisteren
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13