Afbeelding

Kunst-Muziek-Eindexamenconcert Van der Capellen SG in Stoomfabriek Dalfsen

Algemeen

Op de Van der Capellen in Zwolle kun je kunst en muziek als examenvak kiezen. Het examenvak sluit elk jaar muzikaal af met een eindexamenconcert. Dit jaar wordt dit concert gehouden in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen.

Negen examenkandidaten (allemaal 5 havo) zullen woensdagavond 6 februari werk ten gehore brengen van onder meer Jacob Collier, Agnes Obel, Kansas en Boyz II Men.

Muziek maakt gelukkig!
Muziek is een belangrijk vak op de Van der Capellen. De school is ervan overtuigd dat muziek bijdraagt aan een aangenaam schoolklimaat, betere leerprestaties en het aanleren van uiteenlopende vaardigheden. Muziek maakt gelukkig en is bovendien niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom kunnen leerlingen in de onderbouw op Van der Capellen niet alleen kiezen voor Muziekstroom als één van de keuzestromen, maar kunnen leerlingen ook eindexamen doen in muziek. Samen met het eindexamen Kunst Drama is Kunst Muziek één van de twee podiumkunsten waarmee havo en vwo-leerlingen hun schoolcarrière af kunnen sluiten.

Kaartverkoop Kunst-Muziek-Eindexamenconcert
Kaartjes voor het eindexamenconcert kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren is mogelijk via j.dejong@ooz.nl o.v.v. naam en woonplaats. De concertavond begint om 19.30 uur.