Afbeelding
Robert Westera

De Broers brengen Ramses Shaffy bij ZZUit

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - In hun programma ‘Niet zonder ons: het leven van Ramses Shaffy’ belichten De Broers in een concertvertelling het veelzijdige en veelbewogen leven van Shaffy.

Het stuk is te zien om 20.15 uur in Multifunctioneel Centrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid. De Broers laten horen waarom Shaffy-chansons niet meer weg te denken zijn uit de canon van het Nederlandse lied. Shaffy’s liedjes boren – via zowel muziek als tekst – oerlagen in ieder van ons aan. In vele ervan klinken zijn levensverhaal en levensenergie luid en onweerstaanbaar door. Een leven waarin hij zich een groot aantal rollen toe-eigende: acteur en zanger pur sang, vrijheidsgenieter, inspirator, pianist, charmeur, organisator, Baghwanvolgeling, belastingontduiker, alcoholist en drager van de zilveren penning van de stad Amsterdam.

Kaarten à 12,50 euro (inclusief drankje) zijn te reserveren via info@zzuit.nl of via de Zwolse Theaters. Ook aan de zaal zijn kaarten te koop. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.