Afbeelding
Harmen van der Tuin (vormgeving)

Early spring : nieuw werk BZK in de Anningahof

Cultuur

Leden van de Belangenvereniging Zwolse Kunstenaars (BZK) tonen van 8 februari tot en met 3 maart 2019 nieuw werk in de binnenruimtes van Landgoed Anningahof aan Hessenweg 9.

De tentoonstelling is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De beeldentuin is ook open. De toegang is gratis.

De opening vindt plaats op zaterdag 9 februari om 16.00 uur door Patrick Pelman, raadslid voor GroenLinks. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De deelnemers zijn : Coby Bos, Joepe Bos, Yoke van der Flier, Ineke van Harten, Nioutze Ho, Marianne Gantzert, Jan-Pieter Gootjes, Ludie Gootjes, Annet van der Kamp, Anneke Kieft, Ton Langerwerf, Sander Medendorp, Els Mondt, Marie-Jeannette Quist, Hanne Ruiter, Gertia Sikking, Riët Stegehuis, Harmen van der Tuin, Frans van de Vrande, Tom Waterreus, Peter van der Werf, Jan Westerhof, Saskia Wevers en Saskia Zwiers.

De BZK werd opgericht in 1987 en behartigt de belangen van professionele kunstenaars en vormgevers uit Zwolle. In 1989 introduceerde de BZK in Zwolle de eerste 'Open Ateliers.' Meer informatie en werk van de kunstenaars is te zien op www.bzkzwolle.nl