Bridgen, iets voor U? Leer het nu! Bij Bridgeclub Descartes.

· leestijd 1 minuut Sport

Bridgeclub Descartes is een vereniging met 70 leden, we kaarten op dinsdag- en donderdagavond in De Enk, Enkstraat 67 te Zwolle.

Bridge is een goede manier om de hersens actief en gezond te houden, de zinnen te verzetten en met veel verschillende mensen in contact te komen, zowel jongeren als ouderen. Om het edele spel onder de aandacht te brengen, organiseren we bridgecursussen voor starters en gevorderden, respectievelijk op dinsdag en donderdag. U bent welkom als individu, koppel of met meer.

De starterscursus bestaat uit 12 avonden en start om 19:00, waarbij u leert en oefent, zodat u het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen en plezier heeft met uw speelpartner en tafelgenoten. Deze training omvat een mooi lesboek. Kosten ongeveer € 75,=. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. We starten (bij voldoende deelname) op dinsdag 5 februari. Voor meer informatie of inschrijven, bel naar Kees-Jan Leeuw, tel 06 4353 0359 (graag na 13.00 uur) of mail naar bc.descartes@outlook.com.

Kent u het bridge al wat langer en speelt u regelmatig, maar u wilt wat vaker tegen goede opponenten een positieve score noteren, neem dan deel aan de gevorderdentraining op donderdag. Deze training start om 19:00 en duurt 12 avonden. De training biedt op een plezierige manier kennis en ervaring in diverse bied- en speeltechnieken, zodat u voortaan met meer kaartinzicht aan tafel zit. Kosten ongeveer € 75,= incl. lesmateriaal. We starten op donderdag 7 februari. Voor meer informatie of inschrijven, bel naar Kees-Jan Leeuw, tel 06 4353 0359 (graag na 13.00 uur) of mail naar bc.descartes@outlook.com.

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op dinsdag of donderdag. Tot dan!

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30