Afbeelding
Eigen foto

Zwolle is met Vocaalanden een nieuw koor rijker

Algemeen

ZWOLLE – Zwolle is een gemengd koor rijker. Het koor onder de naam Vocaalanden telt (nu nog) veel leden, die in het voormalige Dobbekoor zongen; een koor dat erg populair was bij zorginstellingen in deze regio en ook evenementen opvrolijkte.

“Vocaalanden heeft in Marion Mulders een aanstekelijke dirigente, die de toon weet te zetten”, meldt het koor. “Het herkenbare repertoire van Vocaalanden zal bestaan uit concertliederen en boeiende en verrassende meezingliederen. Het koor houdt volop rekening met het publiek dat dit koor (in oprichting) doorgaans trekt. Kenmerkend zal het enthousiasme zijn, gekoppeld aan meerstemmige zang.”

Vocaalanden kan in deze beginfase nog aanvulling gebruiken. Met name bassen en tenoren zijn welkom. Zanglustigen kunnen vrijblijvend een van de repetitiemorgens bezoeken en sfeer proeven. De eerstvolgende repetities in het Rode Kruis-gebouw aan de Brahmsstraat 5 in Holtenbroek zijn op de woensdagmorgen 13 en 27 februari. Ook op 13 en 27 maart wordt er gezongen. Na deze startmaanden wil Vocaalanden vanaf september iedere woensdagmorgen repeteren in het Rode Kruis-gebouw, van 10.30 tot 11.30 uur, en dan volgen er ongetwijfeld weer optredens. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw W. Jonkman, telefoon (038) 454 13 00 of per e-mail w.jonkman7@kpnplanet.nl.