Afbeelding

training Je Eigen Wijze Weg

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op een laagdrempelige manier in een klein groepje kennismaken met innerlijk kind werk? Dat kan in de bijzondere training Je Eigen Wijze Weg die a.s. zondag 17 februari in Zwolle start! Meer info via 06-23493488 en/of info@energie-in-beweging.nl

Ervaring cursisten met werken in een (kleine) groep:
“Het werken aan mezelf in een groep zorgt voor versnelling in mijn proces, je leert van anderen ook.”

"Ik kon mij makkelijk aansluiten bij de rest. Dit is voor mij uitzonderlijk omdat ik vaak onzeker ben of ik wel mag zijn wie ik ben en me dan afsluit...."

"Door deze training heb ik het kind en heel veel liefde daarvoor in mij kunnen ervaren. Dit werkt ook door naar anderen toe. Ik heb een diepe, warme, liefdevolle ik (her)ontdekt."

Deze training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je gaandeweg contact leert maken met het "kind" in jezelf (je gekwetste en je natuurlijke kind). Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over de invloed van je omgeving.
Tegelijkertijd leer je ook hoe je daar steeds meer van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit je volwassenheid.

Om dat tot stand te brengen wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. En zoals je ook kunt lezen in bovengenoemde ervaringen maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep is de ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Een mooie bijdrage aan jouw persoonlijke groeiproces!