Afbeelding

Tiroler-Schnitzel-Experience

Algemeen

De 2e thema avond van 2019 welke wordt gehouden op 22 Februari 2019 is de Tiroler Schnitzel Experience! Heeft u zin in een heerlijke en gezellige Tiroler avond? kom dan onbeperkt genieten van een gevarieerd aanbod van Schnitzels, aangevuld met een assortiment bijgerechten. Dit alles wordt aangeboden voor een prijs van €23,50. Om u thuis te voelen in deze tiroler sfeer schenken wij ook PULLEN BIER tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten, viel Spaß!

Wil u meer weten? Hieronder hebben onze koks voor u op een rijtje gezet wat u allemaal kunt verwachten. om te beginnen staat er een heerlijke Goulashsoep voor u klaar, en presenteren we de top 5 schnitzels van dit moment. die u allemaal kunt proberen.
1. Wienerschnitzel
2. Zigeunerschnitzel
3. Jagerschnitzels
4. Holsteiner schnitzel
5. Kipschnitzel

Naast de schnitzels serveren we een aantal bijgerechten om de avond compleet te maken: Gebakken Tiroler Grostl , rósti en huisgemaakte verse frites. – cowlesalade en rauwkostsalade Om het Tiroler tintje compleet te maken worden de schnitzels met diverse sausjes geserveerd.
Mocht u vegetarisch zijn laat dit dan tijdig weten, dan zorgen wij ook voor een vegetarische aanvulling.

De avond begint om 19:30 uur.

Bent u enthousiast geworden? Reserveer dan op tijd want vol=vol. U kunt telefonisch reserveren via 038-3636270 of natuurlijk direct online reserveren. “Wir hoffen sie dann zu sehen. Jeder ist herzlich willkommen!

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden