Afbeelding

Tandartspraktijk Over de Brug: weer durven lachen met implantaten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door schaamte voor het gebit beperkt worden in je dagelijks leven of op het werk. Dit is jammer genoeg wat nog vaak voorkomt bij velen. Hierdoor kom je in een negatieve spiraal terecht. Zeker als je uit schaamte niet meer naar de tandarts durft te gaan.

Dat willen ze bij Tandartspraktijk Over De Brug graag verhelpen. Het idee is om mensen die zelfverzekerdheid weer terug te geven, zodat iedereen weer durft te lachen. Er wordt in de praktijk veel rekening gehouden met de patiënt zijn behoeften. Om extra aandacht te kunnen geven en laagdrempelig te zijn is het zelfs mogelijk via WhatsApp met uw tandarts en het team te communiceren. Bij Tandartspraktijk Over De Brug heeft u altijd een vaste vriendelijke tandarts, zodat u het vertrouwen weer op kan bouwen. Ook worden de afspraken naar patiënt aangepast en dus ruim tijd genomen wanneer nodig.

Tandarts A. Alojan implanteert pijnloos in eigen praktijk waardoor u niet wordt doorverwezen naar een voor u onbekende behandelaar en ook niet te maken heeft met wachttijden. Ook voor degene die problemen hebben met een loszittend gebit zou een klikgebit op implantaten een oplossing kunnen zijn. Geen reden dus meer om te schamen. Er zijn ook naast implantaten vele oplossingen voor het opknappen van uw gebit en helpen u graag een passende oplossing. Natuurlijk kan iedereen bij ons terecht voor goede zorg, en is het implanteren slechts één van de vele mogelijkheden. Neem contact op om die eerste stap weer te zetten naar een mooie glimlach.

Tandartspraktijk Over De Brug
Vestingstraat 31
Tel: 038 853 2669
www.tandartsoverdebrug.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden