Afbeelding

Zonwering Put houdt Actiedagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonwering Put heeft het, evenals voorgaande jaren, ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om actiedagen te houden in samenwerking met zijn leveranciers. Zo verlenen zij drie dagen korting: op 28 februari, 1 en 2 maart.

In de showroom vinden bezoekers de allernieuwste producten en bedieningsgemakken in binnen en buiten zonweringen. Ook kan men de producten op ware grote zien. Denk hierbij aan overkappingen, terrasschermen en uitschuifbare overkappingen. Nieuw in de showroom is een uitschuifbare overkapping uitgevoerd met rits. Tijdens de actiedagen profiteren klanten van 20 procent korting op de buitenzonwering en gratis montage.

En bij aankoop vanaf drie producten ontvangt men een Somfy connexoon ter waarde van 169 euro gratis. Hiermee kan men de zonwering en nog veel meer, zoals verlichting, mee bedienen met de telefoon. Ook wil Zonwering Put graag de nieuwe Somfy camera laten zien. Hierbij kan men op afstand zien wat er thuis gebeurt. Het is nieuwe techniek waarover Zonwering Put haar klanten graag meer wil vertellen.

Op de terrasoverkappingen ontvangen klanten bij aankoop gratis Led verlichting en montage. En ook Novoferm heeft weer een mooie actie: bij aankoop van een garagedeur ontvangt men 500 euro korting. Ook dit jaar heeft Zonwering Put de tuinmeubelen weer met zorg ingekocht. “Kom gerust een kijkje nemen, wij kunnen de meubelen voor u opslaan tot het moment dat u het graag in uw tuin wilt hebben staan. Zo bent u verzekerd van mooie set wanneer de zon gaat schijnen.”

De winkel is geopend op 28 februari en 1 maart van 09.00 tot 21.00 uur en op 2 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Zonwering Put

Bonenburgerlaan 13

8181 HA Heerde

(0578) 69 03 38

www.zonweringput.nl

info@zonweringput.nl

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 1 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 20 uur geleden