Afbeelding

Zunnebeld houdt Super Sale Dagen: 21 procent korting op alles

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Traditiegetrouw opent Zunnebeld het seizoen met de ‘Super Sale Dagen’. Tijdens dit kortingsweekend scoren klanten 21 procent directe korting op het hele assortiment *). Met meer dan 22.500 hengelsportproducten zit er altijd wel iets tussen waar men naar op zoek is.

Vier dagen lang, van 28 februari tot en met 3 maart, profiteert men van deze vette korting op zunnebeld.nl en in de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Deze korting is geldig op zowel de kleinste als de grootste merken. En hebben ze de favoriete product(en) even niet op voorraad? Geen probleem. Het wordt besteld en tegen dezelfde (21 procent) korting.
Zunnebeld is in Nederland uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels op het gebied van hengelsport. Ze leveren alles uit voorraad zodat men de bestelling (mits voor 16.00 uur besteld) de volgende werkdag al in huis heeft. Bovendien worden bestellingen boven de 50 euro gratis verzonden. En wie niet tevreden over de bestelling is, ontvangt binnen een week het hele aankoopbedrag terug op de rekening.
Bezoekers beoordelen Zunnebeld.nl met een gemiddelde van 4,8 uit 5 sterren. Iets waar ze erg trots op zijn. Service staat hoog in het vaandel. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=4Teo26gi0Rs

Neem voor vragen over de kortingsdagen van Zunnebeld contact op via onderstaande gegevens.

Hengelsport Zunnebeld

Van Karnebeekstraat 73

8011 JD Zwolle

(038) 421 58 97

www.zunnebeld.nl

info@zunnebeld.nl

*) Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen en TopDeals. Wanneer Zunnebeld een product moet bestellen, vraagt zij deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteren klanten ook met dit product van 21% procentkorting.

*) Zunnebeld streeft er naar de bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal tien dagen. Ze vraagt hiervoor begrip.